Meriteatterin Laulu on meren laulu Teatteri Telakalla kolme kertaa

Teatteri Telakan kevätkauden toinen vierailuesitys on Meriteatterin Laulu on meren laulu. Esitys nähdään Tampereella kolme kertaa 28.2. – 1.3.2015. Laulu on meren laulu – lähdön ja paluun balladi on riemukas ja haikea esitys Röölän sataman asukkaista ja heidän elämästään.

Esitys sai ensi-iltansa heinäkuussa 2014 Naantalin Rymättylässä, Röölän satamassa. Se on kirjoitettu paikallisten kertomusten ja kokemusten pohjalta, ja siinä yhdistyvät tarinankerronta, juureva liike, vanhat merimiesrallit ja työryhmän itse säveltämät uudet meriaiheiset laulut. Laulu on meren laulu oli viime kesänä arvostelu- ja yleisömenestys, ja sen on kirjoittanut ja ohjannut Anni Mikkelsson. Näyttämöllä ovat Antti Autio, Laura Halonen, Hannes Mikkelsson, Jussi-Pekka Parviainen, Esa-Matti Smolander ja Vera Veiskola.

Meriteatteri on vuonna 2013 perustettu vapaa ammattiteatteri, joka sijaitsee Naantalin Rymättylässä. Meriteatterin lähtökohtana on tehdä teatteria paikallisten tarinoiden pohjalta. Laulu on meren laulu kokosi viime kesänä paikalliset asukkaat ja muualta tulleet katsojat itkemään, nauramaan ja jakamaan tarinoita yhdessä. Ensi kesänä Meriteatteri palaa Rymättylään, Röölän satamaan valmistamaan uutta esitystä.

Vierailuesitykset Teatteri Telakalla ovat lauantaina 28.2.2015 klo 15:00 ja klo 19:00, sekä sunnuntaina 1.3.2015 klo 19:00. Esitysajat löytyvät myös sivuston kalenterista. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.