Teatteri Telakan talvitarjous käynnissä

Tällä hetkellä on käynnissä Teatteri Telakan talvitarjous, jolla saa 5 euron alennuksen Tiketin verkkokaupassa kevään pääohjelmiston esitykseen Sota ja rauha. Tarjous on voimassa 28.2.2015 saakka tai niin kauan kuin lippuja riittää. Alennushintaisia lippuja on myynnissä rajoitettu määrä yhtä esitystä kohden. Lippuja ei voi varata,  ainoastaan ostaa suoraan.

Kampanjalippujen ostaminen

  • Surffaa osoitteeseen http://www.tiketti.fi/tarjous/telakka
  • Mene eteenpäin klikkaamalla ”Jatka” -painiketta
  • Valitse esityspäivämäärä
  • Valitse lippuvalikosta ”Kampanjalippu” jotta saat alennuksen

 

Sota ja rauha kertoo elämästä Napoleonin monivuotiseksi venyneen Venäjän hyökkäyksen aikana. Esitykset ovat aikavälillä 31.3. – 9.5.2015, yksittäiset esitysajat löytyvät sivuston kalenterista. Sota ja rauha on kuvaus hyväosaisen ihmisen elinolosuhteesta, toiveista ja vastoinkäymisistä. Lisätietoa ja taustoja esityksestä saat ohjaaja Tuomo Rämön videohaastattelusta (linkki alla).