Tangolaulajasta neljä uutta esitystä

Viime syksynä osana Maailmantango -festivaalin ohjelmistoa esitetty Tangolaulaja jatkaa Teatterin Telakan independent -tuotantona kevätkauden ohjelmistossa. Tangolaulaja esitetään helmikuussa neljä kertaa 18. – 21.2.2015 välisenä aikana. Tangolaulaja sai ensi-iltansa sunnuntaina 21.9.2014.

Tangolaulajan ohjauksesta ovat vastanneet Ginette Munoz Rocha ja Hanno Eskola. Näyttämöllä ovat näyttelijä Markus Myllyniemi sekä muusikot Pirkko Kontkanen ja Eero Pekkonen. Esityksen on lavastanut Markku Mäkiranta ja valosuunnittelusta vastaa Nadja Räikkä.

Esitys perustuu Carlos Gorostizan samannimiseen pienoisnäytelmään. Näytelmä kertoo ystävyydestä, sinnikkyydestä ja rakkaudesta tangoon. Keskushenkilönä on mies, joka uskoo jääräpäisesti haaveeseensa joka on se, että hän pääsisi laulamaan televisioon. Näytelmän draamallisen sisällön lisäksi esitys sisältää luonnollisesti paljon tangoa.

Tangolaulaja esitetään helmikuussa Teatteri Telakalla neljä kertaa. Esitysajat löytyvät sivuston kalenterista. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.