Maailmankaikkeus saa lisäesityksiä maaliskuussa

Teatteri Telakka järjestää suuren kysynnän vuoksi neljä lisäesitystä maaliskuussa Juha Hurmeen käsikirjoittamalle ja ohjaamalle näytelmälle Maailmankaikkeus. Yleisön keskuudessa suosiota saavuttanut esitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 10.10.2014, ja se oli viime syksyn ohjelmiston pääteos. Uudet lisäesitysajat Teatteri Telakalla ovat keskiviikkona 4.3. klo 19:00, torstaina 5.3. klo 19:00, lauantaina 7.3. klo 16:00 ja sunnuntaina 8.3. klo 16:00. Esitysajat ovat myös sivuston kalenterissa.

Maailmankaikkeus käsittelee sananvapautta ja siinä katsojaa kuljettaa kielitieteilijä ja filosofi Jaakko Juteini (1781 – 1855), joka oli ensimmäinen suomen kielellä kirjoittanut kirjailija ja sanataiteilija. Esityksessä näyttelevät Antti Laukkarinen, Tanjalotta Räikkä, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli.

Maailmankaikkeus käynnisti Teatteri Telakan kuluvan vuoden esitykset tammikuussa viidellä lisäesityksellä. Maailmankaikkeus vierailee Kansallisteatterissa helmikuussa kahdella esityksellä. Kansallisteatterin vierailuesitykset ovat loppuunmyytyjä. Lippuja uusiin lisäesityksiin Tampereella ajalla 4. – 8.3.2015 voi ostaa Tiketistä.

 

Esityksen tiedot Teatteri Telakan www-sivuilla

Tiedot Maailmankaikkeuden esitysvierailusta Kansallisteatterin www-sivuilla