Maailmankaikkeus vierailee Kansallisteatterissa

Teatteri Telakan syksyn yleisönsuosikki Maailmankaikkeus vierailee helmikuussa Suomen Kansallisteatterissa kahdella esitysajalla. Maailmankaikkeus nähdään Kansallisteatterissa keskiviikkona 11.2.2015 ja perjantaina 13.2.2014. Esityksessä katsojaa kuljettaa kielitieteilijä ja filosofi Jaakko Juteini (1781 – 1855), joka oli ensimmäinen suomen kielellä kirjoittanut kirjailija ja sanataiteilija. Hänen elämänsä, ajattelunsa ja paloja hänen kirjallisesta tuotannostaan nostetaan näyttämölle totuudenmukaisesti ja kaunistelematta.

Maailmankaikkeus on Juha Hurmeen Suomalaisten puolustus -trilogian kolmas osa ja se sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 10.10.2014. Esitys saavutti suuren suosion yleisön keskuudessa ja kaikki syksyn iltaesitykset olivat täynnä. Maailmankaikkeus jatkaa Teatteri Telakan ohjelmistossa vielä vuonna 2015 ja se esitetään viisi kertaa heti tammikuussa. Tampereen esityksiin esityksiin voi ostaa lippuja Tiketistä.