Kuningatarleikit – kolme lisäesitystä joulukuun alussa

Antti Mikkolan näytelmä joulukuussa Tampereella ja Tallinnassa

Antti Mikkolan käsikirjoittama ja ohjaama Kuningatarleikit saa yelsiön pyynnöstä kolme uutta lisäesitystä Teatteri Telakalla joulukuun alussa. Niiden jälkeen esitys vierailee teatterifestivaaleilla Tallinnassa.

Kuningatarleikit esitetään keskiviikkona  3.12.2014 klo 19:00, torstaina 4.12.2014 klo 19:00 ja itsenäisyyspäivänä lauantaina 6.12.2014 klo 14:00. Seuraavalla viikolla Kuningatarleikit nähdään Tallinnassa Teatrifestival Talveöö unenägu – Midwinter Night´s Dream -festivaaleilla. Festivaalin pääjärjestäjänä toimii Tallinnan Linnateater.

Kuninagatarleikit sai ensi-iltansa 20.4.2012. Esitys vieraili vuonna 2012 Mexicon Cityn Dramafest -teatterifestivaaleilla, Tampereen Teatterikesässä ja Porin Lainsuojattomat -teatterifestivaaleilla. Vuonna 2013 Kuningatarleikit vieraili Hämeenlinnan ja Seinäjoen kaupunginteattereissa ja Stage -teatterifestivaaleilla.

Esitys kertoo naisista ja vallasta. Vallanhimoisen kansanedustajan, hiihdon olympiakultamitalistin ja miehensä raa´asta surmasta epäillyn perheenäidin kautta se kysyy: miten katsomme naista joka tunaroi? Esityksessä näyttelevät Karoliina Kudjoi, Antti Mankonen ja Tanjalotta Räikkä. Lippuja joulukuun Tampereen esityksiin Teatteri Telakalla voi ostaa Tiketistä.