Kullervo vierailee Espoossa

Lauri Maijalan esitys nähdään 24. – 25.11. Espoon kaupunginteatterissa

Kolmen teatterin yhteistyöhankkeen esitys Kullervo vierailee maanantaina ja tiistaina Espoon kaupunginteatterissa. Kullervo on Lauri Maijalan kirjoittama ja ohjaama uusi näytelmä, joka pohjautuu Aleksis Kiven samannimiseen teokseen.

Kullervo sai ensi-iltansa Teatteri Vanhan Jukon ohjelmistossa 4.9.2013. Syksyn 2013 aikana Kullervo esitettiin Lahdessa Teatteri Vanhassa Jukossa yhteensä viisitoista kertaa. Keväällä 2014 Kullervo nähtiin Tampereella Teatteri Telakan ohjelmistossa yhteensä viisitoista kertaa. Tänä syksynä Kullervo esitettiin Virossa Rakvere Teaterin ohjelmistossa viidellä esityksellä 30.9. – 4.10.2014 välisenä aikana.

Lauri Maijalan Kullervo on ilkikurinen satiiri länsimaisesta perheestä. Esityksessä näyttelevät Erni Kask (Rakvere Teater), Tanjalotta Räikkä (Teatteri Telakka), Sakari Tuominen (Teatteri Vanha Juko) ja Maruska Verona (Teatteri Vanha Juko). Esitys vierailee Espoon kaupunginteatterissa kahdella esityksellä; huomenna maanantaina 24.11.2014 klo 19:00 ja tiistaina 25.11.2014 klo 19:00. Lisätietoja vierailuesityksistä saa Espoon kaupunginteatterin sivuilta.

Lisätietoa esityksestä on saatavilla Teatteri Vanhan Jukon sivuilla ja myös Teatteri Telakan sivuilla. Alla olevista linkeistä pääsee ohjaaja Lauri Maijalan ja näyttelijä Erni Kaskin videohaastatteluihin, jotka on tehty helmikuussa ennen Kullervon Teatteri Telakan ensi-iltaa.

Ohjaaja Lauri Maijala kertoo esityksestä Kullervo (Teatteri Telakka 18.2.2014)
Näyttelijä Erni Kask kertoo esityksestä Kullervo (Teatteri Telakka 18.2.2014)