Nonagon ensi-illassa lauantaina

Nonagon on sanaton ja soiva näyttämöruno

Teatteri Telakan syksyn toinen Independent -tuotanto Nonagon saa ensi-iltansa Teatteri Telakalla lauantaina. Esitys ammentaa ilmaisua erilaisista näyttämötaiteen perinteistä, ja vyöryttää lavalle alkuvoimaista liikkeen ja soittamisen energiaa. Nonagon on kahden tanssijan ja kuuden hengen orkesterin yhteisteos, joka on kerronnallisesti enemmän näyttämöruno kuin teatteri- tai musiikkiesitys. Nonagon pyrkii olemaan eri-ikäisten, eri alojen taiteilijoiden moniääninen kohtaamisen tila. Samalla se tavoittelee intensiivistä kohtaamista yleisön ja esiintyjien välillä. Nonagonissa esitettävä nykytanssi ja musiikki nivoutuvat yhteen apunaan erilainen kirjo visuaalisia näyttämökuvia. Nonagonin musiikki on sävelletty esitystä varten.

Työryhmän yhteistyö on alkanut vuonna 2012 Pirkanmaalla toimivien tanssijoiden Anu Castrénin ja Sara Kovamäen ja JEP-orkesterin yhteistyöstä. Kovamäki ja Castrén tanssivat esityksessä ja vastaavat sen koreografiasta. Orkesterissa soittavat Tuomo Dahlman, Antti Mankonen, Isabel Pathirane,  Jaakko Suutari, Esko Varonen ja Viljami Wager.

 

Ensi-ilta Teatteri Telakalla on tulevana lauantaina 22.11. kello 16.00 ja se esitetään ensi-illan lisäksi kolme kertaa: tiistaina 25.11. kello 19.00, keskiviikkona 26.11. kello 19.00 ja torstaina 27.11. kello 19.00. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.

Bambuser: Anu Castrén ja Sara Kovamäki kertovat esityksestä Nonagon