Nonagon Teatteri Telakalla

Syksyn toisena Independent -tuotantona nähdään Nonagon, joka ammentaa ilmaisunsa näyttämötaiteen erilaisista perinteistä. Nonagon on kahden tanssijan ja kuuden hengen orkesterin yhteinen näyttämöruno. Nonagonin musiikki on sävelletty esitystä varten.

Esitys vyöryttää lavalle alkuvoimaisia ilmaisutapoja ja pyrkii olemaan eri ikäisten, ja eri alojen taiteilijoiden moniääninen kohtaamisen tila. Nonagon on saanut alkunsa keväällä 2012 Pirkanmaalla toimivien tanssijoiden Anu Castrénin ja Sara Kovamäen ja JEP-orkesterin yhteistyöstä. Kovamäki ja Castrén vastaavat esityksen koreografiasta ja tanssista.

Nonagon saa ensi-iltansa Teatteri Telakalla lauantaina 22.11. kello 16.00 ja se esitetään ensi-illan lisäksi kolme kertaa: tiistaina 25.11. kello 19.00, keskiviikkona 26.11. kello 19.00 ja torstaina 27.11. kello 19.00. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.

 

Lisää aiheesta:
Tiedote 4.11.2014: Teatteri Telakan syksyn toisena Independent -tuotantona Nonagon