Maailmankaikkeudelle lisää esityksiä

Juha Hurmeen käsikirjoittama ja ohjaama Maailmankaikkeus saa viisi lisäesitystä. Kasvaneen kysynnän vuoksi myyntiin julkaistiin uusia esitysaikoja yhteensä viisi aiemmin julkaistujen kahdentoista lisäksi. Esitys on Teatteri Telakan syksyn pääteos.

Uudet esitysajat ovat torstaina 23.10. klo 15:00, tiistaina 28.10. klo 15:00, keskiviikkona 29.10. klo 15:00, maanantaina 3.11. klo 19:00 ja tiistaina 4.11. klo 19:00. Lippujen ennakkomyynti Maailmankaikkeuden esityksiin oli runsasta jo ennen esityksen ensi-iltaa.

Maailmankaikkeus sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla viime perjantaina 10.10.2014. Se on on nykynäytelmä kielitieteilijä ja filosofi Jaakko Juteinista. Juha Hurmeen Suomalaisten puolustus -trilogian kolmas osa. Esityksessä näyttelevät Antti Laukkarinen, Tanjalotta Räikkä, Kaisa Sarkkinen ja Piia Soikkeli.

Lippuja esityksiin voi ostaa suoraan Tiketistä.

Esitystiedot Teatteri Telakan www-sivuilla

Taustatietoa esityksesta Teatteri Telakan www-sivuilla