Tangolaulaja Teatteri Telakalla – vain kerran!

Teatteri Telakan nähdään ensi viikolla Independent -tuotantona Carlos Gorostizan musiikkipitoinen näytelmä Tangolaulaja. Esitys on osa  Maailmantango -festivaalin ohjelmistoa, ja se nähdään Teatteri Telakalla vain kerran sunnuntaina 21.9.2014 klo 18:00.

Tangolaulaja on tarina ystävyydestä, sinnikkyydestä, haaveiden toteuttamisesta ja rakkaudesta Tangoon. Se kertoo miehestä joka pakenee läheisiään suljettuun autotalliin, ja kuvittelee olevansa tangolaulaja. Hän uskoo jääräpäisesti pääsevänsä laulamaan televisioon.

Esityksessä esiintyvät Markus Myllyniemi, Eero Pekkonen ja Pirkko Kontkanen. Ohjauksesta vastaa Ginette Munoz Rocha, lavastuksesta Markku Mäkiranta ja valosuunnittelusta Nadja Räikkä. Myllyniemi tekee näytelmän nimiroolin ja muusikot Kontkanen (viulu) ja Pekkonen (haitari) ovat myös mukana näyttämöllä.

Teatteri Telakan ohjelmistossa on tänä syksynä kaksi Independent -tuotantoa. Toinen on nykytanssia ja musiikkia yhdistelevä Nonagon, joka nähdään marraskuussa yhteensä neljä kertaa.

Lippuja Tangolaulajaaan saa Tiketistä