Kolmen teatterin hankkeen esityksiä Lain§uojattomilla

Kolmen teatterin  yhteistyöhankkeen esityksiä nähdään tällä viikolla Lain§uojattomat -teatterifestivaaleilla Porissa.

Lauri Maijalan Kullervo oli määrä esittää eilen keskiviikkona ja tänään  torstaina 4.9 mutta esitykset on jouduttu perumaan sairastapauksen vuoksi.  Andres Noormetsin Köök/Keittiö nähdään Porissa perjantaina 5.9. klo 19:00Petroskoi nähdään Lain§uojattomilla lauantaina 6.9.2014 klo 18:00.

Petroskoin seuraavat esitykset  Lahdessa ja Köök/Keittiön seuraavat esitykset Tampereella ovat 30.9. – 4.10.2014 välisenä aikana. Kullervo nähdään tänä syksynä Virossa samaan aikaan viimeisten Petroskoin Köök/Keittiön esitysten kanssa.  Kullervon esitysajat Virossa on julkistettu ja lisätietoja saa Rakvere Teaterin www-sivuilta. Kullervo esitetään 30.9. – 4.10.2014 kolme kertaa Rakveressa, kerran Pärnussa ja kerran Tallinnassa.