Petroskoi Draama -teatterifestivaaleilla Virossa

Petroskoi nähdään huomenna keskiviikkona 3.9.2014 kaksi kertaa Draama -teatterifestivaaleilla Tartossa, Virossa. Esityksen valinta Tarton Draama -festivaaleille julkistettiin viime keväänä. Esitys sai ensi-iltansa osana kolmen teatterin yhteistyöhanketta Teatteri Telakalla 4.9.2013. Syksyn 2013 aikana Petroskoi nähtiin Tampereella yhteensä viisitoista kertaa. Hankkeen esitysvaihtojen aikana Petroskoi esitettiin kevätkaudella 2014 yhdeksän kertaa Virossa Rakvere Teaterin ohjelmistossa.

Tänä syksynä Petroskoi nähdään Lahdessa Teatteri Vanhan Jukon ohjelmistossayhteensä kymmenen kertaa, joista ensimmäiset viisi esitystä olivat viime viikolla. Lahden esitykset ovat Lahden kaupunginteatterin Aino-näyttämöllä. Kaikki kolmen teatterin hankkeen esitykset nähdään tällä viikolla Porin Lainsuojattomat -teatterifestivaaleilla, missä Petroskoi nähdään lauantaina 6.9.2014.

Lisätietoja:

Tiedotteet – Teatteri Telakka

http://kolmeteatteria.wordpress.com