Köök/Keittiö Tampereen Teatterikesässä

Köök/Keittiö on Tampereen Teatterikesän pääohjelmistossa.  Andres Noormetsin ohjaama esitys nähdään Tampereella maanantaina 4.8.2014 ja tiistaina 5.8.2014. Köök/Keittiö sai ensi-iltansa Virossa juhannuksena 2013. Heti ensi-illan jälkeen Köök/Keittiö kutsuttiin vuoden 2014 Baltoscandal -festivaalin ohjelmistoon.

Esitys on nähty Suomessa keväällä Teatteri Vanhan Jukon ohjelmistossa osana kolmen teatterin yhteistyöhankkeen esitysvaihtoa viisitoista kertaa 18.2. – 10.5.2014 välisenä aikana. Seuraavaksi Köök/Keittiö saapuu Tampereelle ja se on  Teatteri Telakan ohjelmistossa yhteensä kymmenen kertaa 26.8. – 4.10. välisenä aikana. Lippuja Teatteri Telakan esityksiin voi ostaa Tiketistä

Lisää aiheesta: 
http://kolmeteatteria.wordpress.com
Tampereen Teatterikesä
Teatteri Telakka – Tiedotteet