Köök/Keittiö Baltoscandal -teatterifestivaaleilla

Teatteri Telakan, Teatteri Vanhan Jukon ja virolaisen Rakvere Teaterin esitys Köök/Keittiö on virolaisen Baltoscandal -festivaalin ohjelmistossa huomenna keskiviikkona 2.7.2014 ja torstaina 3.7.2014.

Andres Noormetsin ohjaama Köök/Keittiö käsittelee yhteistä tilaa ja siinä samaan keittiöön asettuu kaksi kansaa; suomalaiset ja virolaiset. Veljeskansojen tavoitteena on toteuttaa yhteinen keittiöremontti, se ei onnistu aivan suunnitelmien mukaan. Esityksessä puhutaan viroa ja suomea. 
   
Esityksen rooleissa ovat Antti Mankonen (Teatteri Telakka), Anneli Rahkema (Rakvere Teater), Peeter Rästas (Rakvere Teater) ja Hannu Salminen (Teatteri Vanha Juko). 

Köök/Keittiö on valittu myös Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon ja se esitetään Teatterikesän aikana kahdesti; maanantaina 4.8.2014 ja tiistaina 5.8.2014. Esityksen Tampereen ensi-ilta on 26.8.2014 klo 19:00 Teatteri Telakalla. Köök/Keittiö nähdään syyskaudella Teatteri Telakalla yhteensä kymmenen kertaa. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.   

Lisätietoja: 
http://www.baltoscandal.ee
http://kolmeteatteria.wordpress.com
Teatteri Telakka – Tiedotteet