Teatteri Telakan kevään viimeisessä vierailuesityksessä puhutaan naisista

Teatteri Telakalla vierailee 16. – 17.5.2014 Teatteri Maverick -nimisen ryhmän esitys Kuin täydellinen herrasmies – keskusteluja naisista. Esityksessä nähdään nuorten miesten keskinäisiä, osin humoristisia kipuiluja naisten suuntaan kohdistuvan kanssakäymisen vaikeudesta. Esitys on nuorten miesten tutkielma, jossa pyritään mahdollisimman rehellisesti kertomaan millaisia tunteita naiset heissä herättävät ja millaisia keskusteluja siitä syntyy.

Esitys sai ensi-iltansa Teatteri Vanhassa Jukossa toukokuussa 2013. Ryhmä on muotoutunut alkujaan Lahden kansanopiston teatterilinjalla, jonka jälkeen ryhmän kokoonpano on jonkin verran muuttunut. Tampereella esitys on nähty viime kesänä Tampereen Teatterikesän Off-ohjelmistossa. Esityksen työryhmään kuuluvat Emil Kihlström, Mikael Pelto ja Aku Sipola. Esitys on valmistunut työryhmäohjauksena. Kuin täydellinen herrasmies – keskusteluja naisista vierailee Teatteri Telakalla kahdella esityksellä, perjantaina 16.5. kello 19:00 ja lauantaina 17.5. kello 15:00. Lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.

Lisää aiheesta:
14.5.2014 Teatteri Telakan kevään viimeisessä vierailuesityksessä puhutaan naisista