Petroskoi valittu virolaisen Draama -teatterifestivaalin ohjelmistoon

Ari Nummisen Petroskoi on valittu virolaisen Draama -teatterifestivaalin ohjelmistoon. Festivaali järjestetään Tartossa Virossa 1. – 7.9.2014. Petroskoi esitetään festivaaleilla 3.9.2014. Petroskoi on osa valtionpalkittua suomalais-virolaista yhteistyöhanketta Köök-Kullervo-Petroskoi, joka toteutetaan Teatteri Telakan Teatteri Vanhan Jukon ja Rakvere Teaterin voimin. Vuoden 2014 aikana esitykset kiertävät kaikkien teattereiden ohjelmistoissa.

Petroskoi on oodi pienten kansojen elinvoimalle ja niiden kyvylle selviytyä. Esitys sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 4.9.2013. Kevätkaudella 2014 Petroskoi esitettiin Virossa yhteensä yhdeksän kertaa, joista neljä Rakveressa, yksi Viljandissa, yksi Pärnussa, ja kolme Tallinnassa. Syksyllä 2014 Petroskoi on Teatteri Vanhan Jukon ohjelmistossa Lahdessa 26.8. – 4.10.2014. Petroskoi esitetään Lahden kaupunginteatterin Aino-näyttämöllä.

Lisää aiheesta:
Tiedote 12.5.2014: Petroskoi valittu virolaisen Draama -teatterifestivaalin ohjelmistoon

http://www.draama.ee
http://kolmeteatteria.wordpress.com

ETUSIVU