Köök/Keittiö valittu Teatterikesän pääohjelmistoon

Teatteri Telakan, Teatteri Vanhan Jukon ja Rakvere Teaterin valtionpalkitun suomalais-virolaisen yhteistyöhankkeen esitys Köök/Keittiö on valittu Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon. Andres Noormetsin Köök/Keittiö esitetään Teatterikesän aikana kahdesti; maanantaina 4.8.2014 kello 19:00 ja tiistaina 5.8. kello 19:00. Festivaaliesitykset ovat Teatteri Telakalla.

Suomalais-virolaisessa esityksessä samaan keittiöön asettuu kaksi kansaa: suomalaiset ja virolaiset. Yhteisen keittiön lisäksi he jakavat toistensa kanssa näkemyksensä elämästä, työstä, toisistaan, rakkaudesta, kuolemasta ja siitä, mitä näiden jälkeen tapahtuu. Kun veljeskansat ottavat mittaa toisistaan, loppuu diplomatia lyhyeen. Keittiö, rauhan ja elämän tila, muuttuu terrorin ja konfliktin näyttämöksi. On aika avata silmät ja oppia elämään yhteisessä maailmassa.

Esitys sai ensi-iltansa 21.6.2013 Virossa, ja kutsuttiin heti ensi-illan jälkeen virolaisen Baltoscandal -festivaalin ohjlemistoon. Köök/Keittiön syksyn esitykset Teatteri Telakalla ovat 26.8. – 4.10.2014 välisenä aikana. Lippuja Köök/Keittiön Teatteri Telakan syksyn esityksiin (26.8. – 4.10.2014) voi ostaa Tiketistä.

Lisää aiheesta:

Tampereen Teatterikesän pääohjelmisto vuonna 2014
Erimielisten esitysten Teatterikesä (Tampereen Teatterikesän tiedote)
Tiedote 6.5.2014: Köök/Keittiö valittu Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon