Kullervon viimeiset esitykset Teatteri Telakalla 6. – 10.5.2014

Kullervon viimeiset esitykset lähestyvät. Teatteri Telakan ensi-illassa 19.2.2014 ollut esitys nähdään toukokuussa vielä viisi kertaa Tampereella. Ensi syksynä Kullervo esitetään Rakvere Teaterin ohjelmistossa osan kolmen teatterin yhteistyöhanketta.

Toukokuun esitykset Teatteri Telakalla täyttyvät kovaa vauhtia, joten nyt liput kannattaa ostaa ajoissa. Nopeimmin saat liput Tiketin verkkokaupasta! Viimeiset esitykset ovat tiistaina 6.5. kello 19:00, keskiviikkona 7.5. kello 19:00, torstaina 8.5. kello 19:00, perjantaina 9.5. kello 19:00 ja lauantaina 10.5. kello 14:00.

Kullervo  on Lauri Maijalan kirjoittama ja ohjaama Aleksis Kiven teokseen  pohjautuva uusi näytelmä, joka hyppää pää edellä suomalaisen keskiluokan pahimpaan painajaiseen. Se on ilkikurinen satiiri kapitalismista, perheestä ja kansakunnasta, joka on kasvattanut lapsen. Lapsen, jota hallitsee myyttisen Kullervon henki: katkeruus, viha, himo ja häikäilemätön oman edun tavoittelu. Lapsen, jota kukaan ei voi enää hallita.

Osta lippuja!

tiketti_basiclogo_positive_RGB