Outo homo -esitykset loppuunvarattu – Pilkkaa jumalaa -esitykseen lippuja jäljellä!

 Oudon homon esitykset perjantaina ja lauantaina loppuunvarattuja

Teatteri Telakalalla nähtävät Oudon homon esitykset perjantaina 4.4. ja lauantaina 5.4. ovat loppuunvarattuja. Torstaina Oudon homon yleisökiintiötä kasvatettiin 15 lisäpaikalla. Peruutuspaikkoja esityksiin voi tiedustella tuntia ennen esitysten alkamisaikaa ovelta ja Tiketin puhelinpalvelusta numerosta 0600-1-1616 (ma – su 9 – 21 välisenä aikana). Juuso Kekkosen Pilkkaa jumalaa -monologi nähdään Oudon homon esitysten yhteydessä kerran lauantaina 5.4. klo 13:00 – tähän esitykseen on vielä lippuja jäljellä ja niitä voi ostaa Tiketistä.

 

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolesta puhuva Outo homo kiinnostaa yleisöä Tampereella

Suuren suosion saavuttaneen Oudon homon ennakkomyynti Teatteri Telakan vierailuesityksiin on kasvanut tasaisesti kuluneen kuukauden aikana. Juuso Kekkosen Outo homo on omaelämäkerrallinen monologi, jossa Kekkonen purkaa auki muun muassa sitä, kuinka hän on päätynyt seurustelemaan miehen kanssa, johon hän rakastui luullessaan tämän olevan nainen. Esitys kertoo sukupuolisuudesta ja oman seksuaali-identiteetin ymmärtämisestä. Vuoden 2013 lopulla Outo homo sai Suomen seksologisen seuran Vuoden valopilkku -palkinnon esityksen puhuttelevuuden vuoksi, ja siksi että esitys haastaa katsojaa pohtimaan omia ennakkoluulojaan. Lauantain 5.4. esityksen jälkeen Pirkanmaan Seta järjestää Teatteri Telakalla paneelikeskustelun esityksen aiheiden pohjalta.

 

Outo homo ja Pilkkaa jumalaa -esityksille on yhteinen Facebook-tapahtuma, mistä saa esitysvierailujen ajankohtaisia päivityksiä.

 

 

Lisää aiheesta:

Oudon homon esityksiin lisäpaikkoja myyntiin!

Tiedote 3.4.2014: Teatteri Telakka lisää yleisökiintiötä Oudon homon vierailuesityksiin 

Tiedote 26.3.2014: Outo homo -esitys vierailee Tampereella (www.teatteritelakka.fi)

Juuso Kekkonen avaa Oudon homon sielunmaisemaa Helsingissä ja Tampereella (tiketti.fi)