Opiskelijavierailuja Teatteri Telakalla tammi-helmikuussa

Tammikuun lopussa ja helmikuun alussa Teatteri Telakalla nähdään kolme opiskelijavierailua. Teatteri Telakan teatteritilassa vierailevat esitykset ovat Antti Kerosuon (TAMK) Aina sama laulu, Reetta Kankareen (Näty) Pervoromanssi ja Anna Kuusamon (Näty) Satu – Näyttelijä kertoo työstään.

Antti Kerosuon Aina sama laulu on tarina kolmesta elämän murjomasta katutaiteilijasta, jotka yrittävät selvitä päivä kerrallaan keräämällä rahaa ohikulkijoilta. Katutaiteilijat eivät kuitenkaan kerää rahaa itselleen, vaan heidän pomolleen, katujen valtiaalle. Tyytymättömyys ajaa taiteilijat kuitenkin yksi kerrallaan vastarintaan heidän pomonsa kanssa. Esitykset ovat Teatteri Telakalla 25. – 26.1.2014.

Aina sama laulu on Antti Kerosuon opinnäytetyö Tampereen ammattikorkeakoulun teatterimusiikin ja musiikkidraaman linjalta. Esitykset ovat lauantaina 25.1. kello 14:00 ja sunnuntaina 26.1. kello 17:00. Kesto noin 30 minuuttia. Lippuvaraukset numerosta 040 821 1028. Maksu omantunnon mukaan esityksen jälkeen punaiseen kippoon.

– – –

Reetta Kankareen esitys Pervoromanssi on omaelämäkerrallinen ”rakkaustarina”, joka yhdistää stand up -komiikkaa, musiikkia, puheteatteria, liikkuvaa kuvaa ja performanssia. Esitys kuljettaa katsojan lapsuudesta tähän hetkeen ja pohtii, mitä matkalla tapahtuu. Esitykset Teatteri Telakalla 1. – 2.2014.

Pervoromanssi on Reetta Kankareen teatteritaiteen maisterin tutkintoon kuuluva soolo. Esitykset ovat lauantaina 1.2. kello 18:00 ja sunnuntaina 2.2. kello 18:00. Varaukset ja tiedustelut osoitteesta pervoromanssi@nullgmail.com. Lisätietoja Tampereen yliopiston Teatterityön tutkinto-ohjelman Nätyn sivuilta & esityksen Facebook-tapahtumasta

– – –

Anna Kuusamon esitys Satu – Näyttelijä kertoo työstään on huumorisävytteinen monologi pahuudesta. Satu Toivonen valmistui unelma-ammattiinsa muutamia vuosia sitten. Hän tahtoo jakaa kokemuksiaan näyttelijän työstä ja palaa nyt lavalle pienen tauon jälkeen kohtaamaan yleisön. Esitykset Teatteri Telakalla 8. – 9.2.2014.

Satu – Näyttelijä kertoo työstään on Anna Kuusamon teatteritaiteen maisterin tutkintoon kuuluva soolo. Esitykset ovat lauantaina 8.2. kello 17:00 ja sunnuntaina 9.2. kello 17:00. Kesto noin 45 minuuttia. Lippuvaraukset ja tiedustelut osoitteesta lippuhommat@nullgmail.com. Lisätietoja Tampereen yliopiston Teatterityön tutkinto-ohjelman Nätyn sivulta www-sivuilta

Avaa tiedote (23.1.2014)