Myyräntyötä ja mielenosoituksia tammikuussa Saksassa

Tanjalotta Räikän sooloesitys Myyräntyötä ja mielenosoituksia nähdään tammikuun aikana vierailuesityksenä Berliinissä teatteri Brotfabrikissa 12. – 13.1.2014, ja Stuttgartissa Teater am Olgaeckissa pienimuotoisella Suomi-festivaalilla 16. – 19.1.2014.

Myyräntyötä ja mielenosoituksia sai ensi-iltansa Teatteri Telakalla 2.9.2011 ja vuonna 2012 esitys oli Tampereen Teatterikesän pääohjelmistossa. Se on äärettömän vakavamielinen mutta koominen, surumielisen kaihoisa ja rakkaudentäyteinen huudahdus mielen perään mielettömässä maailmassa. Esityksen keskiössä on kysymys näyttelijyydestä – mikä on näyttelijän merkitys, suunta ja mieli?

Tanjalotta Räikän sooloesityksen rinnalla nähdään sekä Berliinissä että Stuttgartissa Laura Rämän Osa 5: Muistotilaisuus – klovnisoolo aikuisille. Brotfabrikissa esityksille on annettu teemanimi Starke Frauen – finnisches Theater zu Gast in Berlin. Stuttgartissa Teater am Olegaeckissa Suomi-festivaalilla nähdään myös Mikko Roihan uusin ohjaus Vastarinta (Widerstand) ja Nelly Eichhornin ohjaama saksankielinen lukuteatteriesitys Okko Leon näytelmästä Kenttä (Das Feld), jonka on kääntänyt Taina Sivonen.

Avaa tiedote

Aiheesta muualla: Tinfo-tiedote 1/2014 (9.1.2014)