Teatteri Telakan painopisteiden mukaista yhteistyötä kehitysvammaisten kanssa

Teatteri Telakka ja tamperelainen harrastajateatteri La Strada tekevät joulukuun aikana tilayhteistyötä. La Stradan oman teatteritilan, Teatteri Tapion mennessä remonttiin, esitykset ovat joulukuussa Teatteri Telakan tiloissa. La Strada esittää Teatteri Telakan tilassa iskelmämusiikkiin perustuvan esityksen Painu pois Jack.

Teatteri Telakan ja La Stradan yhteistyö tukee Teatteri Telakan yleisötyön painopistealueita. Teatteri Telakan painopiste yleisötyössä on Kehitysvammaisten tukiliitto ry:n (KVTL) kanssa tehtävässä Teatterista voimaa vuorovaikutukseen –hankkeessa. Yhteistyö on käynnistynyt vuonna 2011 Akaan Viialan kehitysvammaisten toimintakeskuksessa, ja on tänä vuonna laajentunut myös Hämeenkyrön toimipisteeseen.

Hankkeessa tekijät soveltavat teatterilähtöisiä toimintamenetelmiä ja harjoituksia, joilla  pyritään laajentamaan kehitysvammaisten keinoja vahvistaa omaa, tietoisempaa elämänhallintaa.

 

Lisätietoja La Stradan esityksestä

La Stradan esitykset Teatteri Telakalla ovat 8.12. klo 17:00, 9.12. klo 18:00, 12.12. klo 18:00, 17.12. klo 18:00, 18.12. klo 18:00 ja 19.12. klo 18:00. La Strada vastaa esitystuotannosta itsenäisesti, eikä esitys ole Teatteri Telakan ohjelmistoa.

Lippuja voi tiedustella numeroista 045 310 2981 ja 045 310 2931.  Lippuja ei voi varata Teatteri Telakalta. Teatteri Telakalla järjestettäviä esityksiä varten yleisön käytössä on La Stradan porraskiipijä, joten esityksiä pääsevät katsomaan myös pyörätuolissa istuvat katsojat.

Lisätietoja esityksestä saa La Stradan sivuilta osoitteesta www.lastrada.fi/index.html

Avaa tiedote (26.11.2013)