Keskustelutilaisuus pe 4.10. Petroskoi-esityksen yhteydessä klo 17

Teatteri Telakka, Teatteri Vanha Juko ja Rakvere Teater järjestävät kaksi keskustelutilaisuutta suomalais-virolaisesta teatteriyhteistyöstä

Teatteri Telakalla ja Teatteri Vanhassa Jukossa järjestetään tulevana  viikonloppuna kaksi keskustelutilaisuutta tähänastisesta suomalais-virolaisesta teatteriyhteistyöstä. Keskustelutilaisuuksissa halutaan nostaa esille yhteistyön suomia mahdollisuuksia ja hyötyjä, myös tulevaisuuden teatterityön kannalta. Keskustelutilaisuudet ovat kaikille avoimia. Ensimmäinen tilaisuus järjestetään perjantaina 4.10. klo 17 – 18:30 Teatteri Telakalla, toinen tilaisuuksista on Lahdessa lauantaina 5.10. klo 15 – 16:30.

Tilaisuuksissa toimivat alustajina Teatterin tiedotuskeskuksen kansainvälisten asioiden päällikkö Jukka Hytti (Tampere) ja teatterikriitikko Kirsikka Moring (Lahti). Tilaisuuksien yhteydessä on mahdollisuus päästä katsomaan yhteistyöhankkeemme esityksiä; Petroskoi Teatteri Telakalla perjantaina 4.10. klo 19 ja Kullervo Vanhassa Jukossa lauantaina 5.10. klo 13.  Tilaisuuksien järjestämista ovat tukeneet Tampereen ja Lahden kaupungit, Viro-Instuutti, Viron Suomen suurlähetystö, Teatterin tiedotuskeskus Tinfo.

Lue lisää