Teatteri Telakalle uusi tuottaja

Teatteri Telakan uutena tuottajana on aloittanut Pertti Huovinen ja

uutena valomestarina ja teknikkona työnsä aloitti jo keväällä Elina Nopanen.

 

Lue lisää 

 

Petroskoi ensi-iltaan 4.9.

 

Teatteri Telakan syksy käynnistyy 4.9., jolloin ensi-iltansa saa Petroskoi. Petroskoi on osa Teatteri Telakan,  lahtelaisen Teatteri Vanhan Jukon ja virolaisen Rakvere Teaterin yhteistyöprojektia. Kolmen teatterin yhteistyönä syntyy temaattinen trilogia, jonka teemoja ovat raja, rajalla eläminen ja ihmisen ja elinympäristön suhde. Lue lisää

 

Syksyn vierailuviikko

 

Teatteri Telakalla jatkuvat suositut vierailuviikot. Tänä syksynä Kulttuuritalo Telakan kolmannessa kerroksessa kuullaan ja nähdään Kaj Chydeniuksen ja Minja Kosken lauluilta ja Juha Hurmeen ohjaama Maiju Lassilan Liika Viisas. Lue lisää

 

 

Teatteri Telakka aloittaa yleisötyön Johanneksen koulun kanssa

 

Teatteri Telakan näyttelijä Petri Mäkipää aloittaa elokuussa Johanneksen koululla kummikoulutoiminnan.  Lue lisää