Myyräntyötä ja mielenosoituksia

Myyräntyötä ja mielenosoituksia sai ensi-iltansa 2.9.2011. Esitys valittiin seuraavana vuonna Tampereen Teatterikesän pääohjelmistoon. Näyttelijä Tanjalotta Räikkä juhli sooloesityksellä 30-vuotista taiteilijauraansa. Esitys on äärettömän vakavamielinen mutta koominen, surumielisen kaihoisa ja rakkaudentäyteinen huudahdus mielen perään mielettömässä maailmassa. Se on järjen hiljaisuus hulluuden kohinassa. Se on kuin äkillinen, syvältä nouseva, puhdistava itkukohtaus keskellä ihmisen piinallisuuksien ja loputtoman itsetärkeilyn valloittamaa maailmaa.

Esityksen keskiössä on myös kysymys näyttelijyydestä. Mikä on näyttelijän merkitys, suunta ja mieli? Tanjalotta Räikällä on kolmenkymmenen taiteilijavuoden painolasti mistä ammentaa.

Ohjaus: Tommi Silvennoinen
Näyttelijä: Tanjalotta Räikkä
Visualisointi: Nadja Räikkä

”Räikkä on loistava komedienne... Hulvattomat palaset western -parodiasta discotanssiin kirvottavat monia nauruja” - Teatterilehti

”Myyräntyötä ja mielenosoituksia hehkuu hauskana, lämpimänä ja kirkkaan katharttisen…Räikkä on syvien tunteiden näyttelijä” - Helsingin Sanomat

Myyräntyötä ja mielenosoituksia valittiin Teatterikesän 2012 pääohjelmistoon. Lisäksi esitystä on nähty mm. Porin Lainsuojattomat-festivaaleilla, Pieksämäen teatterimaratonissa, Kajaanin runoviikoilla, Teatteri Vanha Jukossa, Taisto Reimaluoto-festivaaleilla, Jyväskylän Vakiopaineessa ja Kouvolan Jättömaa-festivaaleilla.

Lisätiedot ja tilaukset:
Tanjalotta Räikkä
tanjalotta.raikka@nulltelakka.eu
+35840 5385 642

Esityksen kuvat: klikkaa tästä.
Deutsch

Kuvat

Myyräntyötä ja mielenosoituksia