Lahden kansanopisto vierailee Teatteri Telakalla Lahti -romaanin näyttämösovituksella

Lahden kansanopiston teatterilinja II vierailee Teatteri Telakalla Arto Salmisen romaaniin Lahti perustuvalla esityksellä. Esitys on Juha Hurmeen dramatisoima ja ohjaama näyttämösovitus Salmisen romaanista, ja se kantaa nimeä Lahti (hupailu). Esitys nähdään Tampereella vain kerran tiistaina 15.4.2014 klo 19:00.

 

Arto Salmisen Lahti (2004) on yksi kirjailijan suppeaksi jääneen tuotannon kuudesta, tiiviistä mestariteoksesta. Lahti (hupailu) tunkee syvälle nykytodellisuuteen kertomalla rinnan isän ja pojan näennäisen erilliset tarinat. Varusmiespoika lahtaa sikoja armeijan logistisessa modernin sodan simulaatiossa samaan aikaan, kun hänen pienyrittäjänä toimiva isänsä ajautuu vääjäämättä hirttosilmukkaan.

 

Esityksen ensi-ilta oli 14.3.2014 Teatteri Vanhassa Jukossa Lahdessa, ja esitys on parhaillaan kiertueella eri puolella Suomea. Lippuja Teatteri Telakan vierailuesitykseen voi ostaa Tiketistä. Esityksestä ja kiertueesta saa lisätietoa Lahden kansanopiston teatterikoulutuksen www-sivuilta.

 

Osta lippuja Teatteri Telakan esitykseen!

tiketti_basiclogo_positive_RGB