Oudon homon esityksiin lisäpaikkoja myyntiin!

Teatteri Telakka lisää yleisökiintiötä Oudon homon vierailuesityksiin

Teatteri Telakalalla loppuviikosta nähtäviin Oudon homon esityksiin lisätään katsojapaikkoja. Suuren suosion ennakkomyynnissä saavuttanut Juuso Kekkosen Outo homo nähdään Teatteri Telakalla kolme kertaa 3. – 5.4.2014. Kaikki kolme esitystä on jo lähes myyty loppuun ennakkoon. Oudon homon yleisökiintiötä kasvatetaan 15 lisäpaikalla, jolloin esityksiin mahtuu yhteensä 80 katsojaa. Lisäpaikat ovat myynnissä välittömästi ja lippuja esityksiin voi ostaa Tiketistä.  Peruutuspaikkoja esityksiin voi tiedustella tuntia ennen esitysten alkamisaikaa ovelta ja Tiketin puhelinpalvelusta numerosta 0600-1-1616 (ma – su 9 – 21 välisenä aikana).

 

Seksuaali- ja sukupuolivähemmistöjen puolesta puhuva esitys kiinnostaa yleisöä Tampereella

 

Oudon homon Teatteri Telakan vierailuesitysten ennakkomyynti on kasvanut tasaisesti kuluneen kuukauden aikana. Juuso Kekkosen Outo homo on omaelämäkerrallinen monologi, jossa Kekkonen purkaa auki muun muassa sitä, kuinka hän on päätynyt seurustelemaan miehen kanssa, johon hän rakastui luullessaan tämän olevan nainen. Esitys kertoo sukupuolisuudesta ja oman seksuaali-identiteetin ymmärtämisestä. Vuoden 2013 lopulla Outo homo sai Suomen seksologisen seuran Vuoden valopilkku -palkinnon esityksen puhuttelevuuden vuoksi, ja siksi että esitys haastaa katsojaa pohtimaan omia ennakkoluulojaan. Kekkonen on vienyt viime vuoden puolelta lähtien Outo homo -esitystä myös kouluihin lyhennettynä versiona. Kouluesityksiä on ollut yhteensä jo yli viisikymmentä. Lyhentämätöntä teatteriversiota on esitetty jo yli kuusikymmentä kertaa. Lauantain esityksen jälkeen Pirkanmaan Seta järjestää Teatteri Telakalla paneelikeskustelun esityksen aiheiden pohjalta.

 

Outo homo -vierailuesitysten yhteydessä nähdään lauantaina 5.4. kello 13:00 Juuso Kekkosen uusin monologiesitys Pilkkaa jumalaa, jonka tähtäimessä ovat sellaiset ihmisyyden lieveilmiöt kuten uskonto, perinteet ja meidän perusluonteemme laumaeläiminä. Esityksille on yhteinen Facebook-tapahtuma, mistä saa esitysvierailujen ajankohtaisia päivityksiä.

 

 

Lisää aiheesta:

Tiedote 3.4.2014: Teatteri Telakka lisää yleisökiintiötä Oudon homon vierailuesityksiin 

Tiedote 26.3.2014: Outo homo -esitys vierailee Tampereella (www.teatteritelakka.fi)

Juuso Kekkonen avaa Oudon homon sielunmaisemaa Helsingissä ja Tampereella (tiketti.fi)